Saturday, March 31, 2012

Ground Rules for this blog

Saturday, March 31, 2012
Feltetelezzuk, hogy senkinek nem okozott gondot a cim leforditasa. Ez nagy baj is lenne, mivel a PMI PMP vizsgaja magyar nyelven egyelore nem valaszthato, ami egyebkent egyaltalan nem baj, hiszen a Project Management nyelve gyakorlatilag az egesz vilagon az angol. Ez annyira igaz, hogy a Parizsban rendezett PM treningunket is angolul tartottuk.
Mi a vizsgafelkeszitest mind magyarul mind angolul vallaljuk, de a slide-ok kizarolag angolul allnak a rendelkezesunkre. Akinek ez gondot okoz az valoszinuleg nem qualifikalja magat a vizsgara.
Ennek megfeleloen ez a blog tulnyomo reszben magyarul irodik, de neha egesz varatlanul atvalthat angolra, amiert kerjuk az olvasok megerteset. Tovabbi engedmeny amivel elunk, hogy a gyorsabb gepeles miatt es persze megszokasbol is eltekintunk az ekezetektol,  amiert szinten meaculpazunk.

A PMP vizsgarol meg annyit erdemes tudni, hogy a kerdesek megfogalmazasa helyenkent a native angoloknak is komoly fejtorest okozhat, ezert ha a lenti illusztraciohoz hasonlo arckifejezest vagsz egy-egy kerdes eseten, nyugodj meg, a baj nem feltetlenul a te angol tudasoddal van.


0 comments:

Post a Comment

 
◄Design by Pocket